Roofvogel workshop:

Zondag 28 april: Roofvogelworkshop = VOL !!!

Zondag 9 juni: Roofvogelworkshop nog 1 plaats beschikbaar
Echt 
zelf vliegen met 3 woestijnbuizerds tegelijk!

We beginnen met uitleg over de valkerij, de roofvogels en uilen, het trainen, de voeding, het werken met deze vogels en het programma van deze middag. Daarna gaan we op het veld met de vogels aan de gang.

Roofvogels afdragen, wennen aan de vogels zo dichtbij, vertrouwen krijgen in de roofvogels en de vogels in u. Tegelijkertijd foto's maken met de verschillende roofvogels en uilen op de handschoen. 

Daarna iets drinken, koffie/thee of een sapje met iets lekkers en terug naar het veld. 

Waar we met de roofvogels en uilen gaan vliegen om te wennen en daarna gaat u echt zelf met een valkenierstas met vlees erin het veld op en u bepaalt waar en wanneer u de roofvogels naar de handschoen roept en hoe vaak. Wij begeleiden u daarbij.... U bent de valkenier die de roofvogels vliegt en traint.

Dit is een onvergetelijke en intense ervaring! We houden de groep bewust klein, zodat iedereen de tijd en kans krijgt om er zoveel mogelijk van te genieten!

Een unieke ervaring! 

Dit is een plezierige kennismaking met de wereld van de valkerij. U krijgt de kans een kijkje te nemen in onze wereld en daar zelfs onderdeel van te zijn.

U ziet en beleefd wat er vooraf gaat aan het vliegen met de vogels.

Dit alles in een gemoedelijke sfeer met persoonlijke aandacht voor iedereen.

Deze roofvogelworkshop vindt plaats in de Valkeniershof, midden in het weidse polderlandschap van IJzendijke, van 14.00 tot 17.00  uur.

De kosten voor de workshop bedragen €50,- per persoon en voor bezoekers die meekomen om te kijken en/of te fotograferen €18,50 p.p.

Voor privéworkshops gelden aangepaste prijzen, afhankelijk van de grote van de groep.

Dit is incl. koffie/thee/ frisdrank of vruchtensap met iets lekkers.

Wij weten graag van te voren wie er komt,  dus wel even reserveren! 

                                         

Wij werken met kleine groepen zodat iedereen genoeg kansen heeft om met de roofvogels en uilen bezig te zijn en ze te vliegen. 

Reacties van deelnemersBeste Marina en Peter,
hartstikke bedankt voor de workshop op 15-mei-2022. We hebben super genoten, jullie stralen rust uit, leggen alles perfect uit, de vogels zien er zeer gezond uit, we hebben een top middag gehad, dank jullie daarvoor. Het was voor ons zeven jaar geleden dat we voor het laatst bij jullie waren. De Europese Oehoe Chuck is nog steeds een knuffel uil, Biko de Afrikaanse Oeho bijt de spits af en jullie laplanduil is top net zoals de steppenarend Bo en andere vogels. Heel veel succes en wij komen zeker terug.
Groetjes Frank en dochter Angela.

Beste Marina, beste Peter,
heel erg bedankt voor de mooie foto's.
En nogmaals heel erg bedankt voor de geweldige dag met jou. Dat was het absolute hoogtepunt van onze vakantie.

Lieve wensen,
Bianca en Henrik


Beste Marina en Peter,
Graag wil ik jullie nogmaals bedanken, ook namens Iris en haar vriend Rob, voor de fijne roofvogelworkshop van afgelopen zaterdag. Leerzaam en plezierig, kleine groep, informele sfeer - helemaal goed. Mochten we iemand tegenkomen die ook iets dergelijks zoekt, dan zullen we jullie graag van harte aanbevelen.

Vriendelijke groet,
JeroenDeze roofvogelworkshop is ook te boeken voor bedrijven of groepen.

U kunt ook een Individuele workshop boeken, alleen, met uw partner of met enkele vrienden of familie. Kosten afhankelijk van het aantal personen. 
Informeer naar de mogelijkheden en eventuele datum.

Inschrijven voor de workshop via contact met vermelding van naam, adres, telefoonnummer en het aantal personen.

Locatie: Valkeniershof, Klakbaan 5, 4515 NE IJzendijke