ACTIVITEITEN

 Wij organiseren samen met onze roofvogels en uilen verschillende activiteiten voor jong en oud waarbij het welzijn van onze vogels altijd voorop staat.

300_mvf5332.jpg

foto Michel van der Feer

Heeft u wellicht een leuk idee maar u twijfelt of de dingen mogelijk zijn zoals u ze heeft bedacht? 

Wij ontvangen u graag voor een groepsbezoek in de Valkeniershof en zoeken dan samen met u naar de optimale invulling voor een leuke, educatieve middag afgestemd op uw wensen en die van uw gasten.

Een verjaardag, jubileum, vrijgezellendag, zussendag, een middag met vrienden, familiefeest of bedrijfsfeest(je), 25 jaar getrouwd?......zo maar wat voorbeelden van feesten die hier gevierd zijn samen met onze roofvogels en uilen.

300_valkeniershof_30_juni_2013_77webgroot.jpg

Dit is een leuke onderbreking van de dag. Velen gingen u voor. Dit is leuk voor iedere leeftijd, van jong tot oud en u heeft na afloop prachtige en leuke foto's als aandenken aan deze dag.....er zal lang over deze middag nagepraat worden! En het is weer eens wat anders.......eventueel kan er een buffet of BBQ geregeld worden bij een cateraar of de slager om de dag lekker af te sluiten.

Zijn er onder uw gasten mensen of kinderen met angst voor roofvogels of uilen, daar houden wij rekening mee, de ervaring leert ons dat de angst verdwijnt en plaats maakt voor verwondering en plezier.

300_valkeniershof_30_juni_2013_100_meisje_chuck_aangepast.jpg

foto's Hans Wijker

Natuurlijk kan er voor koffie/thee gezorgd worden met iets lekkers bij ontvangst en consumpties gedurende de middag. Alles is bespreekbaar. 

Wij beschikken inmiddels over een gezellig Jaghthuys waarin we ± 45  gasten kunnen ontvangen, met een invalidentoilet voor onze mindervalide bezoekers en de mogelijkheid om een baby op een makkelijke manier te verschonen. Tevens is er een ruimte waar u of iemand van uw gasten op een rustige manier borstvoeding kan geven mocht dit nodig zijn, omdat wij dat heel normaal en belangrijk vinden.

U en uw gasten zijn welkom bij ons!

Onze roofvogels en uilen zorgen ervoor dat uw evenement onvergetelijk wordt!

Voor meer info kunt u vrijblijvend bellen of mailen. Telefoon 06 55 90 47 49 of via contact.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sponsored Links : Kaufland Prospekt, Aldi Nord Prospekt, No Frills Flyer, Shoppers Drug Mart Flyer, Sears Catalogue