Groepsbezoeken:informatief en interactief

Iets te vieren? Of gewoon even iets anders doen met familie, vrienden of collega's?

Wat denkt u van een feestje of gewoon een ontspannen middag in het weidse Zeeuws-Vlaamse polderlandschap? 

Rust en ruimte om u heen en een groene omgeving waar u met familie, vrienden of collega's lekker van kunt genieten. Prachtige roofvogels en uilen die ook nog eens los vliegen en bij u of iemand anders op de handschoen geroepen kunnen worden. 

Wij ontvangen groepen in de Valkeniershof voor bijvoorbeeld een familiefeest, bedrijfsfeest, een vrijgezellenfeest, een verjaardagsfeest, een jubileum of voor wat er ook maar te vieren valt..... we hebben zelfs al een bruiloft gehad en binnenkort weer 1.....of zonder dat er iets te vieren valt....gewoon even een leuke middag met vrienden of familie, dat kan ook! 

U kunt bijvoorbeeld een afspraak maken om met een groep mensen een interactieve roofvogeldemonstratie of workshop mee te maken. U krijgt allerlei leuke informatie over de Valkerij, de roofvogels en uilen, het trainen en werken met deze vogels, het voedsel van de roofvogels en uilen en de link naar de natuur die er altijd is. Er wordt gevlogen met de vogels waarbij de gasten betrokken worden of kunnen helpen en er kan en mag gefotografeerd worden.

Natuurlijk kan er voor koffie/thee of fris gezorgd worden met iets lekkers en een BBQ of buffet is te regelen met een cateraar uit de streek. Dit is het hele jaar mogelijk. 

Bij slecht of koud weer kunnen we schuilen en opwarmen bij de houtkachel in het gezellige, met natuurlijke elementen ingerichte Jagthuys

Waar je, als je lekker op de bank naast de houtkachel zit... eigenlijk niet meer weg wilt... Wilt u er nog iets aan toevoegen of het helemaal anders......met of zonder vogels.....alles is bespreekbaar.

Kosten afhankelijk van het programma, de tijdsduur en het aantal personen. Mail voor meer informatie en afspraken naar info@valkeniershof.nl

 


De Baerkesdag 9 juli 2022

 

Leuke reactie van de fam. Weemaes, na twee jaar uitstel door corona toch gelukt.

Peter en Marina, 

Mede dankzij jullie is ons familiefeest een onvergetelijke dag geworden!
Dank jullie wel voor jullie warme ontvangst en dat we mee mochten beleven in jullie wereld samen met jullie mooie dieren!
Wij hebben er samen heel erg van genoten, superbedankt!

Mvgr familie weemaes